Køb IPPC-paller til en god pris

På palle-tilbud.dk kan din virksomhed nemt få et gratis tilbud på IPPC-paller i høj kvalitet. Udfyld formularen herunder og modtag et tilbud med en god pris på varmbehandlede paller.

Få et tilbud på IPPC-paller

Varmebehandlede paller til gode priser

Varmebehandlede paller i høj kvalitet og til gode priser. Det er, hvad du kan få igennem palle-tilbud.dk. Her på siden kan du altid få et gratis tilbud på IPPC-paller fra vores danske samarbejdspartnere. Dit tilbud bliver skræddersyet helt efter din virksomheds behov, så I får en god pris på IPPC-paller. Vi samarbejder med danske forhandlere og producenter af træemballage, hvilket er din sikkerhed for, at alle produkter er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Få et tilbud på andre produkter

Værd at vide om IPPC-paller

En IPPC-palle er en palle, der er blevet varmebehandlet og derfor overholder den internationale ISPM15-standard i forhold til træemballage og eksport. I henhold til ISPM15 skal en varmebehandlet palle have nået 56 grader i kernen i mindst 30 minutter.

IPPC er en betegnelse, der står for ‘Integrated Pollution Prevention and Control’. I forhold til paller og anden træemballage sikrer IPPC-standarden, at træet er varmebehandlet og dermed egnet til international eksport. 

Når det kommer til varmebehandlede paller, ser man ofte flere navne blive brugt. IPPC-paller og varmebehandlede paller er i bund og grund det samme. ISPM15 er en international standard med fokus på behandling og mærkning af træ til emballage.

Nye paller er som udgangspunkt fremstillet efter ISPM15-standarden og kan derfor kategoriseres som IPPC-paller. Brugte paller kan dog sagtens være så gamle, at de er produceret på anden vis og derfor ikke er varmebehandlet.

Virksomheder, der ønsker at eksportere varer, skal anvende varmebehandlede paller – altså IPPC-paller. Eksporteres varer på træpaller, som ikke er IPPC-mærket og produceret i henhold til ISPM15-standarden, er der risiko for, at pallerne afvises i tolden, og at leveringen forsinkes. Brug af varmebehandlede paller giver derfor den største leveringssikkerhed.

Da alle nye paller skal produceres efter ISPM15-standarden, findes IPPC-paller hos alle producenter af træemballage. På palle-tilbud.dk kan din virksomhed altid få et gratis tilbud på varmebehandlede paller, som overholder alle krav og standarder i forhold til varmebehandling og eksport. Vi samarbejder med danske producenter af paller, så du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top.

Varmebehandlede paller bruges af virksomheder over hele verden – ikke kun i Danmark. Det skyldes, at der er lovgivning, der skal overholdes i forbindelse med international eksport. Og her er IPPC-paller en sikkerhed for, at pallerne overholder alle krav, da pallerne er varmebehandlet efter ISPM15-standarden.

Ved køb af nye paller kan man være 100 % sikker på, at de er IPPC-mærket og overholder ISPM15-standarden. Sådan er det ikke nødvendigvis med gamle paller. Og når man køber nye paller, vil det automatisk også være varmebehandlede paller.

Når det kommer til kvaliteten, kan brugte IPPC-paller være mindst lige så gode som nye IPPC-paller. Prisen er dog typisk en anden for brugte IPPC-paller, og derfor køber mange virksomheder brugte IPPC-paller af hensyn til omkostningerne.

Skal din virksomhed bruge IPPC-paller, er det nemt og hurtigt at få et uforpligtende tilbud på palle-tilbud.dk. Det kræver blot, at du udfylder kontaktformularen her på siden. Jo større antal IPPC-paller du bestiller, jo større mængderabat og besparelse vil du kunne opnå. Og dermed vil du kunne få en bedre pris på IPPC-paller.

Køb IPPC-paller med rabat

Hvis din virksomhed har behov for varmebehandlede paller i forbindelse med eksport eller indenrigstransport, er det nemt at indhente et godt tilbud på IPPC-paller her på siden. Jo flere IPPC-paller der bestilles, jo større er sandsynligheden for at få mængderabat – og dermed også en lavere pris på IPPC-paller per stk. Har prisen på varmebehandlede paller meget at sige, kan du også overveje at købe brugte IPPC-paller.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du altid få et gratis tilbud på IPPC-paller via vores hjemmeside. Du skal blot udfylde tilbudsformularen her på siden og se frem til at modtage et tilbud på varmebehandlede paller, der er tilpasset 100 % efter dine ønsker og krav. Vi samarbejder desuden kun med danske forhandlere og producenter af træemballage, så du kan være helt sikker på at købe paller i høj kvalitet.

Fordele ved at købe IPPC-paller online

Bredt udvalg af varmebehandlede paller

På palle-tilbud.dk ønsker vi at gøre det nemt for små og store virksomheder at købe IPPC-paller til en god pris. Vi har samlet et stort og bredt udvalg af varmebehandlede paller, hvilket bl.a. omfatter følgende:

  • Nye IPPC-paller
  • Brugte IPPC-paller
  • Specialpaller (IPPC)
  • Engangspaller (IPPC)
  • Små IPPC-paller
  • Store IPPC-paller
  • IPPC-pallerammer

På vores hjemmeside har vi stort fokus på danske virksomheder, der ønsker en god pris på varmebehandlede paller og anden træemballage. Samt høj kvalitet og leveringssikkerhed. Derfor samarbejder vi udelukkende med danske forhandlere og producenter af bl.a. IPPC-paller.

Udfylder du tilbudsformularen her på siden får du inden for kort tid et gratis tilbud på IPPC-paller. Og du kan selvfølgelig også få tilbud på andre produkter, hvis du ønsker at købe europaller, halvpaller, industripaller eller pallerammer.

Hvorfor skal paller varmebehandles?

Paller og andre typer af træemballage skal varmebehandles i henhold til den internationale ISPM15-standard, hvis der eksporteres uden for Europa. Varmebehandling af paller sikrer, at pallerne – og træet de er fremstillet af – ikke indeholder skadedyr, plantesygdomme m.m. Disse kan overføres til modtagerlandet og under gunstige forhold kan det i værste tilfælde føre til udryddelse af eksempelvis skovområder. Derfor er det et krav, at nye paller varmebehandles inden brug, så skadedyr, plantesygdomme m.m. udryddes.

Varmebehandlede paller -såkaldte IPPC-paller – er også en sikkerhed for, at ens forsendelse kommer sikkert ind i modtagerlandet. Og dermed ikke giver unødvendige problemer, som leveringsforsinkelse, returnering, ekstra udgifter til transport eller erstatningsansvar. En varmebehandle palle er derfor pengene værd og en god investering.

ISPM15 gælder også for pallerammer

Når man taler om IPPC, ISPM15 osv., er det ikke kun paller, som skal varmebehandles for at udrydde skadedyr, plantesygdomme m.m. Det gælder også pallerammer og anden træemballage, der anvendes i forbindelse med eksport uden for Europa. Derfor skal din virksomhed også huske varmebehandlede pallerammer, hvis der bruges pallerammer i forbindelse med eksporten.

Ønsker du at købe varmbehandlede paller og pallerammer til en god pris? Og at der er sikkerhed for, at krav og lovgivning i forhold til ISPM15-standarden overholdes 100 %? Så kan du indhente et tilbud på IPPC-paller og varmebehandlet træemballage på palle-tilbud.dk. Vi samarbejder nemlig med danske forhandlere af bæredygtig emballage og varmebehandlet træ til emballage, bl.a. IPPC-paller. Så ved du, at alt er som det skal være.