Køb specialpaller
til en god pris

På palle-tilbud.dk kan du nemt få et uforpligtende tilbud på specialpaller i høj kvalitet. Udfyld tilbudsformularen på siden – så får du hurtigst muligt et skræddersyet tilbud på specialpaller.

Udfyld formularen og få et
gratis tilbud på specialpaller

Få en god pris på specialpaller

På palle-tilbud.dk kan du altid få et uforpligtende tilbud på specialpaller fra én af vores samarbejdspartnere. Dit tilbud skræddersyes til din virksomheds behov, så du får specialpaller i høj kvalitet til en god pris. Vi samarbejder med danske producenter og forhandlere af både traditionelle paller samt specialpaller og specialemballage. Det er din garanti for, at alle produkter er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Få tilbud på andet end specialpaller

Værd at vide om specialpaller

Specialpaller er specialbyggede paller, der er anderledes end almindelige paller i traditionelle standardmål. Specialpaller fremstilles specifikt efter kundens ønsker og krav, så de f.eks. passer til bestemte mål, eller så de kan klare en højere lasteevne. Specialbyggede paller kan i høj grad skabe større sikkerhed i forbindelse med last og transport. 

Da specialpaller er fremstillet efter forskellige ønsker og behov, kan specialbyggede paller også bruges til mange forskellige opgaver og formål. Det kan f.eks. være til beskyttelse af gods, som kan stikke uden for en normal palles mål (og derfor har højere risiko for at blive beskadiget). Her er en specialpalle oplagt, da den fremstilles helt efter de ønskede og påkrævede mål. En specialpalle er også ideel, hvis meget tungt gods skal kunne lastes og transporteres sikkert.

Prisen på specialpaller varierer meget alt efter, hvilke ønsker og behov ens virksomhed har. Derfor er der som sådan heller ikke nogen fast pris på specialpaller. Ønsker du at vide, hvilken pris på specialpaller du kan få, kan du altid få et uforpligtende tilbud her på siden.

Vil du gerne købe specialpaller, har du forskellige muligheder. Én af dem er ved at udfylde tilbudsformularen her på siden. Herefter modtager du et gratis og helt uforpligtende tilbud på specialpaller fra én af vores samarbejdspartnere.

Specialpaller er en særlig type palle og derfor er det heller ikke alle og enhver, der køber og bruger specialpaller. I første omgang er specialbyggede paller målrettet små og store virksomheder med særlige behov og krav, bl.a. i forbindelse med transport. Og her passer specialemballage, som f.eks. specialpaller, perfekt. 

Spar penge ved køb af et større antal specialpaller

Ønsker du en god specialpalle-pris, eller en pris på andet specialemballage, kan det i høj grad betale sig at købe specialbyggede paller i større antal. Så er muligheden for at opnå mængderabat og dermed få en lavere pris på dine specialpaller større. Ønsker du en god pris på specialpaller, kan du altid indhente et godt og helt uforpligtende tilbud via palle-tilbud.dk. Vi samarbejder med forskellige producenter af paller og træemballage, bl.a. specialpaller, hvilket gør det nemt for din virksomhed at købe specialpaller til en god pris.

Derfor skal du købe specialpaller online

Specialpaller til forskellige behov

På palle-tilbud.dk har vi samlet et udvalg af specialpaller fra flere danske producenter og forhandlere, hvor det er muligt at købe paller og andet træemballage. I kategorien specialpaller finder du flere muligheder her på palle-tilbud.dk:

  • Nye specialpaller
  • Brugte specialpaller
  • Specialpaller i træ
  • Engangs-specialpaller
  • Genbrugs-specialpaller

På palle-tilbud.dk er der et større udvalg af paller og tilbehør, der er ideelt til brug hos industri og erhverv. Det gælder bl.a. specialpaller, der kan tilpasses specifikt til den enkelte virksomheds ønsker og behov. Udover specialpaller dækker dette også over europaller, halvpaller og brugte paller.

En specialpalle kan produceres, sammensættes og tilpasses efter behov, så den imødekommer forskellige ønsker og krav. Det kan f.eks. være i forhold til den enkelte specialpalles dimensioner og udformning. Men også i forhold til specialpallens lasteevne, og hvad den er i stand til at bære og modstå. Med en god, specialbygget palle i træ beskyttes dit gods bedre og mere sikkert, hvilket derved også øger den generelle sikkerhed i forbindelse med specialpaller og godstransport.