Køb nye og brugte europaller til en god pris

På palle-tilbud.dk er det nemt og enkelt for din virksomhed at få et godt tilbud på europaller i høj kvalitet. Udfyld formularen herunder og få et gratis tilbud med en god pris på EUR-paller.

PRIS PÅ EUROPALLER (NYE)*

*Priser afhænger af antal
fra 146,-
 • Fabriksny
 • Godkendte EUR-paller
 • Varmebehandlet
Populær

PRIS PÅ EUROPALLER (BRUGTE)*

*Priser afhænger af antal, kvalitet m.m.
fra 99,-
 • Høj kvalitet
 • Godkendte EUR-paller
 • A-, B- og C-paller

Få et gratis tilbud på europaller

Køb europaller til en god pris

Det skal være nemt og enkelt at få en god pris på EUR-paller. Og det er det på palle-tilbud.dk. Køb europaller til en god pris ved at indhente et uforpligtende tilbud fra vores danske samarbejdspartnere. Dit tilbud tilpasses 100 % efter din virksomheds ønsker og behov, så I får en god pris på europaller i høj kvalitet. Vi arbejder sammen med danske producenter og forhandlere af europaller, så der er garanti for, at alle produkter er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Få tilbud på andre produkter

Europaller til ethvert behov

På palle-tilbud.dk er det altid nemt og hurtigt at få et godt tilbud – både på eur-paller, men også på mange andre typer af træemballage. Vi har samlet et stort og bredt udvalg af produkter, bl.a. europaller. Kategorien af europaller omfatter flere varianter, og du kan derfor sagtens kontakte os, hvis du ønsker tilbud på disse typer af paller:

 • Nye europaller
 • Brugte europaller
 • Specialpaller
 • Engangspaller
 • Små europaller
 • Store europaller

Denne hjemmeside har i høj grad fokus på danske virksomheder, der ønsker en god pris på europaller. Indhenter du et tilbud her på hjemmesiden kan du altid få en god pris på EPAL-paller til erhverv og industri. Udover europaller gælder det også andre produkter, som halvpaller, engangspaller og pallerammer.

Skal din virksomhed bruge nye europaller eller brugte europaller, kan du hurtigt få et gratis tilbud. Naturligvis med fokus på gode priser og betalingsbetingelser samt høj kvalitet og leveringssikkerhed. Og I kan også sælge paller, der er i overskud på jeres lager. Udfyld formularen på siden og se frem til et godt tilbud.

6 grunde til at købe europaller online

Værd at vide om europaller

En europalle er en standardiseret træpalle, der er en del af et europæisk retursystem. Derfor har pallen også fået navnet ‘europalle’. Europaller må kun produceres og mærkes af licenserede producenter. En godkendt europalle kan genkendes ved, at den er brændemærket ‘EUR’ og har et licensnummer. EUR-paller er den mest almindelige type af palle og bruges i alle brancher og af små og store virksomheder.

Selvom en europalle er en standardiseret palle med helt bestemte mål og krav, så er det samtidig en palle, der går under mange navne. Og det kan nemt skabe forvirring, når der i bund og grund er tale om samme produkttype. En europalle er nemlig en europæisk standardpalle med de samme mål og den samme høje kvalitet samt synlig mærkning af dette i form af et EUR-mærke eller et EPAL-mærke på én af pallens klodser. Du kan f.eks. se denne standardpalle blive kaldt:

 • Europalle
 • EUR-palle
 • EU-palle
 • Europa palle
 • EPAL-palle

Der er flere gode grunde til at købe europaller. Og derfor er det også én af de mest anvendte palletyper hos mange virksomheder. En europalle er først og fremmest ideel til transport og opbevaring af varer. Derudover er den solid, stabil, hårdfør og relativt let. Derudover er den også nem at stable oven på andre europaller, når den ikke er i brug.

Hvad koster en europalle? Det svar kan variere meget, da mange faktorer påvirker den endelige pris på europaller. Men typisk vil en europalle koste mellem 100-200 kr. Den konkrete pris på eur-paller afhænger bl.a. af kvalitet, materiale og om der er tale om nye europaller eller brugte europaller.  Vil man som virksomhed også købe europaller kan der naturligvis også komme mængderabat i spil ved køb af europaller i stort antal.

En europalle er en palletype, som man kan købe hos stort set alle producenter og forhandlere af træemballage. Og her på palle-tilbud.dk er det nemt og hurtigt at få et gratis tilbud på europaller. Vi samarbejder med danske forhandlere af eu-paller, så du er sikker på høj kvalitet til en god pris.

EUR-paller anvendes i stort set alle brancher, da virksomheder har behov for at transportere eller opbevare gods. Og her er europaller perfekte til at holde indholdet på pallen sikkert og godt beskyttet. Mange lagersystemer er automatiserede og genkender bl.a. europaller, hvilket også letter hele processen med at håndtere og sende gods.

En standard europalles mål er 120 x 80 cm (længde x bredde). Mål på europaller opgøres nogle gange i mm, hvilket så betyder, at en europalles mål er 1200 x 800 mm. Ønsker man europaller med andre mål, vil en oplagt mulighed være at få lavet speciallavede paller – de såkaldte specialpaller.

For mange virksomheder gør det ingen forskel, om de bruger nye europaller eller brugte europaller. Men prismæssigt kan der være en stor forskel. Nye europaller vil typisk være dyrere end brugte europaller. Ønsker man billige europaller, vil det derfor ofte være de brugte europaller, man skal have et tilbud på. Nogle gange kan der i forbindelse med transport/opbevaring være krav om brug af nye europaller eller europaller af en vis kvalitet, så derfor er nye eur-paller ofte en nødvendighed for mange virksomheder.

Når valget står mellem brugte europaller og nye europaller, falder valget ofte på genbrugte europaller, fordi de er billigere. Der kan altså være gode besparelser at hente, når man køber brugte eur-paller i stedet for nye eur-paller. Brugte europaller kan også bruges igen og igen, så længe kvaliteten er i orden.

Hvis du ønsker en god pris på EPAL-paller, er palle-tilbud.dk et rigtig godt sted at få den. For her på siden kan du nemt indhente et gratis tilbud på eur-paller. Det gælder både nye europaller og brugte europaller. Du skal blot udfylde formularen her på siden og se frem til et godt tilbud og en god pris på eur-paller, der er skræddersyet til din virksomheds behov.

Brugte eur-paller har mange fordele

Køb eur-paller i høj kvalitet til en god pris. Sådan kan det gøres, når din virksomhed køber brugte eur-paller, der fortsat er af en god kvalitet og sagtens kan bruges til transport og opbevaring af gods. Bare fordi eur-paller har været brugt til andre opgaver, er det ikke sådan, at deres stand og kvalitet er for ringe til fortsat at blive brugt.

Når du køber brugte eur-paller er der først og fremmest penge at spare. I hvert fald i forhold til prisen på køb af nye eur-paller, der alt andet lige vil være højere per træpalle. Anvender man brugte eur-paller har det også en positiv effekt på miljøet og bæredygtig brug af træemballage, da der ikke skal produceres nyt. Og kvaliteten af den brugte eur-palle er fortsat god, så du får stærke, solide og holdbare europaller.

Brugte europaller er et populært valg hos mange danske virksomheder. Og på palle-tilbud.dk ønsker vi at gøre det nemt at købe brugte eur-paller til en god pris. Det kan gøres ved at indhente et tilbud via formularen her på siden, hvorefter der bliver lavet en skræddersyet pris på europaller fra én af vores danske samarbejdspartnere.

Køb europaller til eksport

Skal din virksomhed bruge europaller, der er egnede til eksport uden for EU, skal de opfylde ISPM15-standarden om varmebehandling af træ til emballage. Og det gør de europaller, du kan få tilbud på via palle-tilbud.dk. Vores samarbejdspartnere tilbyder nemlig nye og brugte IPPC-paller, der er varmebehandlet, så de overholder alle gældende krav og standarder i branchen.

Uanset om din virksomhed skal bruge nye europaller, der som standard er varmebehandlet, eller brugte paller, som allerede er varmebehandlet og dermed er egnede til international eksport, kan du få et godt tilbud på dem her på siden. Du skal blot udfylde tilbudsformularen på siden med oplysninger om, hvor mange eur-paller du ønsker. Så modtager du et uforpligtende tilbud med en god pris på europaller, der er ideelle til eksport.

Få rabat ved køb af mange eur-paller

Skal din virksomhed bruge nye eller brugte eu-paller, kan du altid få et godt tilbud her på siden – naturligvis med mulighed for at få mængderabat på dine europaller, jo større antal der bestilles. Hvis prisen er vigtig for dig, når du vil købe EPAL-paller, er palle-tilbud.dk det rette sted for dig.

Køb europaller til en rigtig god pris via palle-tilbud.dk. Hos os kan du nemlig få et tilbud på billige europaller, og din europalle-pris pr. stk. bliver lavere, jo flere paller du bestiller. På den måde kan du nemmere få en mængderabat og dermed også en lavere pris på europaller. Er en god europalle-pris en vigtig faktor for din virksomhed, er det også oplagt at overveje et køb af brugte eur-paller frem for nye paller.

Vil du gerne modtage et tilbud med en god pris på europaller, kan du udfylde tilbudsformularen her på siden og se frem til at modtage et skræddersyet tilbud på europaller. Vi samarbejder udelukkende med danske forhandlere, så din virksomhed er sikker på, at køb af paller sker med fokus på høj kvalitet og gode priser.