Industripaller til en god pris

På palle-tilbud.dk kan din virksomhed altid få et uforpligtende tilbud på industripaller i høj kvalitet. Det er nemt og enkelt – du skal blot udfylde formularen herunder.

PRIS PÅ INDUSTRIPALLER (NYE)*

*Priser afhænger af antal, størrelse m.m.
fra 86,-
 • Fabriksny
 • Varmebehandlet
 • Godkendt til eksport
Populær

PRIS PÅ INDUSTRIPALLER (BRUGTE)*

*Priser afhænger af antal, kvalitet, størrelse m.m.
fra 33,-
 • Høj kvalitet
 • EPAL-mærket
 • A-, B- og C-paller

Få et tilbud på industripaller

Køb industripaller til gode priser

På palle-tilbud.dk ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for danske virksomheder at få et godt tilbud på industripaller. Her på siden kan du altid få et 100 % gratis tilbud på paller til industri og transport fra vores danske samarbejdspartnere. Det tilbud du modtager bliver tilpasset 100 % efter din virksomheds behov, så I får industripaller i høj kvalitet til en god pris. Vi samarbejder med flere danske forhandlere af træemballage, så der er garanti for høj kvalitet, og at gældende krav og lovgivning overholdes.

Få tilbud på anden træemballage

Værd at vide om industripaller

En standard industripalle er en palle med mål på 1200 x 1000 mm (længde x bredde). En industripalle er derfor en bred palle set i forhold til den almindelige standard europalle på 1200 x 800 mm. Størrelsen på en industripalle gør den også egnet til andre opgaver og formål end den traditionelle palle, både i forhold til transport og opbevaring af varer.

En industripalle er en type af træpalle, man kan købe hos de fleste producenter og forhandlere af træemballage. Her på palle-tilbud.dk kan din virksomhed nemt få et gratis tilbud på industripaller – nye industripaller såvel som brugte industripaller. Vi har et samarbejde med flere forhandlere af bl.a. industripaller, så I kan altid være sikre på, at kvaliteten er høj.

Industripaller bruges i mange forskellige brancher og af mange forskellige virksomhederf.eks. til håndtering af bigbags. Men industripaller anvendes i høj grad inden for industri og transport og i sammenhænge, hvor der er behov for brede paller (1200 x 1000). 

Naturligvis. Har din virksomhed brug for at købe industripaller (nye industripaller eller brugte industripaller) er palle-tilbud.dk det rette sted at få et godt tilbud. Udfyld tilbudsformularen her på siden med dine oplysninger og ønsker. Så modtager du et 100 % uforpligtende tilbud på industripaller hurtigst muligt.

Spar penge på køb af industripaller

Industripaller i høj kvalitet er vigtige for mange virksomheder. Uanset om formålet er transport af gods eller opbevaring af varer, så er det vigtigt, at man kan købe industripaller i høj kvalitet – og gerne til en god pris. Er prisen en meget vigtig faktor for din virksomhed, er brugte industripaller et oplagt valg frem for at købe nye industripaller.

Ønsker din virksomhed at købe nye industripaller eller brugte industripaller, er det nemt at få et godt tilbud her på siden. Det er helt gratis og uforpligtende, og jo flere industripaller der købes, jo lavere bliver prisen per industripalle. Vi samarbejder udelukkende med danske producenter af industripaller og andre produkter inden for paller og træemballage. Så du kan være helt sikker på, at jeres køb af paller er med fokus på høj kvalitet og en god pris.

Fordele ved at få et tilbud online

Industripaller til ethvert behov

Her på hjemmesiden finder du et bredt udvalg af industripaller og andre palletyper fra danske producenter og forhandlere. Industripaller dækker over 100 x 120 paller, der har ekstra bredde og plads i forhold til almindelige paller. Og på palle-tilbud.dk kan du indhente tilbud på forskellige slags industripaller:

 • Nye industripaller
 • Brugte industripaller
 • Industripaller i træ
 • Engangs-industripaller
 • Special industripaller

På palle-tilbud.dk finder du et stort og bredt udvalg af træpaller og anden emballage i træ til erhverv og industri. Udover industripaller dækker det f.eks. også over andre palletyper, som eur-paller, IPPC-paller, halvpaller og engangspaller.

Har din virksomhed brug for industripaller, og vil I gerne købe industripaller til en god pris, kan I få et godt tilbud her på siden. Og jo flere industripaller I køber, jo større mængderabat kan I opnå. Og dermed en lavere pris på industripaller.