Køb halvpaller
til en god pris

På palle-tilbud.dk kan du altid få et gratis tilbud på halvpaller i høj kvalitet. Udfyld tilbudsformularen her på siden – så får du et skræddersyet tilbud og en god pris på halvpaller.

Få et gratis tilbud på halvpaller

Køb halvpaller fra danske producenter

På palle-tilbud.dk kan din virksomhed nemt få et tilbud på halvpaller fra vores danske samarbejdspartnere. Dit tilbud skræddersyes helt efter din virksomheds behov, så I får halvpaller i høj kvalitet til en god pris. Vi arbejder sammen med en række danske producenter og forhandlere af halvpaller og anden emballage i træ. Det betyder, at du kan være sikker på at modtage produkter i høj kvalitet, som overholder gældende krav og lovgivning.

Spar penge på dit køb af halvpaller

Ønsker du at spare penge på dit køb af halvpaller, er det ofte en rigtig god idé at købe halvpaller i større antal. Så vil chancen for at opnå mængderabat og derved en lavere pris på dine halvpaller være større. Ønsker du en god pris på halvpaller, kan du nemt få et gratis tilbud her på palle-tilbud.dk. Vi samarbejder med danske producenter og forhandlere af træemballage, f.eks. halvpaller, hvilket gør det nemt at købe halvpaller til en god pris.

Få et tilbud på andet end halvpaller

Derfor skal du købe halvpaller online

Værd at vide om halvpaller

En halvpalle er en mindre udgave af den almindelige standardpalle, som eur-paller. Denne type palle fylder ikke lige så meget, da en halvpalles mål er 800 x 600 mm (længde x bredde). Til sammenligning måler en kvartpalle 600 x 400 mm, mens en eur-palle måler 1200 x 800 mm.

Halvpaller fylder mindre end almindelige standardpaller. Derfor er de også nemme at bruge til mange forskellige formål, f.eks. på områder med begrænset plads. Det kan være til opstilling af varer i supermarkeder og butikker, men også til opbevaring på lager. Halvpaller benyttes dog i mange brancher og til mange formål – men især i detailhandlen. 

Der kan være stor forskel på, hvilken pris på halvpaller man kan få. Det afhænger meget af, hvilke behov og krav den enkelte virksomhed har. Udover standard halvpaller kan man også købe speciallavede halvpaller. Der er derfor ingen fast pris på halvpaller. Køb af halvpaller i stort antal kan dog give en mængderabat og altså en lavere pris på halvpaller.

Man kan købe halvpaller hos mange producenter og forhandlere af emballage i træ, da de typisk også sælger halvpaller. På palle-tilbud.dk er det nemt at få et gratis tilbud på halvpaller, så du kan købe halvpaller til en god pris. Du skal blot udfylde formularen på siden, hvorefter du får tilsendt et tilbud.

Halvpaller benyttes i mange forskellige brancher, f.eks. detailhandlen, og af små og store virksomheder. Det kan bl.a. være til udstilling af varer i butikker eller til opbevaring på et lager. En halvpalle er en palletype, der kan bruges på mange måder, fordi den er lille, kompakt og  praktisk.

En almindelig halvpalles mål er 800 x 600 mm (længde x bredde). Ønskes et større alternativ til en halvpalle, er en europalle et oplagt valg, da den måler 1200 x 800 mm (længde x bredde). En anden løsning er at købe specialpaller, der fremstilles efter ens egne krav til størrelse og mål.

Man kan sagtens købe pallerammer til halvpaller. Ønsker du at købe pallerammer, som passer til halvpaller, kan du indhente et tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Halvpaller til forskellige behov

På palle-tilbud.dk finder du et bredt udvalg af produkter inden for træemballage og palletilbehør. Det gælder bl.a. halvpaller fra danske producenter og forhandlere. I denne kategori kan du f.eks. få tilbud på følgende typer af halvpaller:

  • Nye halvpaller
  • Brugte halvpaller
  • Halvpaller i træ
  • Engangs-halvpaller
  • Genbrugs-halvpaller
  • Halve europaller

På denne hjemmeside har vi fokus på at hjælpe små og store virksomhed inden for industri og erhverv med at købe halvpaller og anden træemballage. Det gælder både halvpaller, men også køb af paller i andre størrelser, f.eks. EU-pallerspecialpaller og kvartpaller.

Ønsker du en god halvpalle-pris, kan det ofte betale sig at købe halvpaller i et større antal, da du derved nemmere kan opnå en mængderabat og en lavere pris på halvpaller.

Vælg mellem nye og brugte halvpaller

Nye halvpaller og brugte halvpaller har hver især nogle klare fordele – økonomiske, kvalitetsmæssige, logistiske eller andet. Og for den enkelte virksomhed har det selvfølgelig stor betydning, om man vælger den ene eller den anden. Din virksomhed kan dog få begge typer af halvpaller til gode priser via palle-tilbud.dk.   

Har din virksomhed behov for nye halvpaller? Eller dækker brugte halvpaller jeres behov tilstrækkeligt? For nogle virksomheder er svaret nemt og lige til. For andre er det ikke helt sådan. Men når du indhenter tilbud på halvpaller via palle-tilbud.dk, får du professionel assistance og rådgivning af vores danske samarbejdspartnere, så du træffer det rette valg i forhold til jeres behov.

Her på hjemmesiden kan du altid få et uforpligtende tilbud på både nye halvpaller og brugte halvpaller. Begge produkttyper er af høj kvalitet og til gode priser. 

Halvpaller - Pris og kvalitet er i top

Der er ingen tvivl om, at de fleste virksomheder har fokus på at købe halvpaller til en god pris. Jo større værdi og udbytte man får, jo bedre. Derfor er det også vigtigt at kunne tilbyde en god pris på halvpaller i rigtig god kvalitet. Og her på siden har vi stort fokus på både høj kvalitet og gode priser.

På palle-tilbud.dk kan du nemt få en pris på halvpaller – nye halvpaller såvel som brugte halvpaller. Din pris skræddersyes på baggrund af flere ting, f.eks. antal halvpaller, den ønskede kvalitet og leveringsbetingelser. Én ting er dog sikkert. Pris og kvalitet hænger ofte nøje sammen.

Den pris på halvpaller du kan få i et tilbud via palle-tilbud.dk er absolut konkurrencedygtig. Og udover den gode halvpalle-pris tilbyder vores samarbejdspartnere også andre goder ved indgåelse af en enkelt eller flere ordrer. Hvordan det hænger sammen, kan du få mere viden om ved dit køb af halvpaller.