Køb nye og brugte pallerammer til en god pris

På palle-tilbud.dk er det nemt for din virksomhed at få et gratis tilbud på pallerammer i høj kvalitet. Udfyld tilbudsformularen nedenunder og få et tilbud på pallerammer hurtigst muligt.

PRIS PÅ PALLERAMMER (NYE)*

*Priser afhænger af antal, størrelse m.m.
fra 99,-
 • Fabriksnye
 • Varmebehandlet
 • Godkendt til internationalt eksport
Populær

PRIS PÅ PALLERAMMER (BRUGTE)*

*Priser afhænger af antal, kvalitet, størrelse m.m.
fra 56,-
 • Høj kvalitet
 • God til opbevaring/transport
 •  

Få tilbud på nye eller brugte pallerammer

Køb pallerammer til en god pris

På palle-tilbud.dk er det altid nemt og hurtigt at indhente et gratis tilbud på pallerammer fra vores danske samarbejdspartnere. Dit tilbud tilpasses 100 % til din virksomheds behov, så I får pallerammer i høj kvalitet til en god pris. Vi samarbejder med danske forhandlere og producenter af bl.a. pallerammer. Så kan du være sikker på, at alle produkter er af god kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Brugte pallerammer er godt valg

Små og store virksomheders behov i forbindelse med transport af gods og opbevaring af varer kan være vidt forskellige. Ønskes sikkerhed for den bedste kvalitet, er nye pallerammer et oplagt køb. Er prisen den altafgørende faktor, kan brugte pallerammer derimod være det rette valg.

Ønsker din virksomhed at købe pallerammer i god kvalitet til en god pris, er brugte pallerammer klart en mulighed, som kan give besparelser. Samtidig er brugte pallerammer også gode for miljøet, da de kan bruges igen og igen. Der er derfor mange fordele ved at købe brugte pallerammer.

Her på palle-tilbud.dk kan din virksomhed altid få et skræddersyet tilbud på pallerammer brugt én eller flere gange – for kvaliteten er selvfølgelig i orden. Udfyld tilbudsformularen på siden og se frem til at modtage et uforpligtende tilbud på brugte pallerammer, der passer til din virksomheds behov.

Få tilbud på anden træemballage

Rabat ved køb af mange pallerammer

Skal din virksomhed købe pallerammer, er en mængderabat selvfølgelig et plus for jer og jeres økonomi. Og det kan du i højere grad få ved køb af pallerammer i større mængder. Det øger nemlig chancen for at få en lavere pris på dine pallerammer per stk. Har du i høj grad fokus på din palleramme-pris, kan det også være en god idé at købe brugte pallerammer frem for nye pallerammer.

Ønsker du en god pris på pallerammer, kan du få et uforpligtende tilbud her på siden ved at udfylde tilbudsformularen. Vi arbejder sammen med danske forhandlere af træemballage med mange års erfaring i branchen. Din virksomhed kan derfor være helt sikker på at købe paller og pallerammer i høj kvalitet til en god pris.

Derfor skal du købe pallerammer online

Værd at vide om pallerammer

En palleramme er, som navnet antyder det, en form for ramme til paller. Denne ramme består af en fire sider med plader, der er forbundet med beslag. En palleramme har flere formål og fordele – og er uden tvivl et meget populært produkt i forbindelse med transport af varer eller opmagasinering af varer på eksempelvis et lager. En palleramme kan først og fremmest gøre transport og opbevaring mere sikker – især sammenlignet med palle, der sikres ved hjælp af strækfilm. Men pallerammer kan også stables oven på hinanden, hvilket er både praktisk og effektivt. Derudover kan pallerammer foldes sammen, så de fylder mindre, når de ikke bruges.

Der er flere smarte og praktiske grunde til at købe pallerammer. En palleramme er f.eks. mere sikker at anvende til transport og opbevaring af gods end strækfilm, da pallerammer er stærkere og mere solide. Pallerammer er også nemme at gemme væk og opbevare, når de ikke er i brug. De kan nemlig foldes sammen, hvilket er praktisk og pladsbesparende. Gode pallerammer kan også bruges igen og igen, så de er også et omkostningsvenligt valg for virksomheder.

Der kan være stor forskel på, hvilken pris på pallerammer du tilbydes. Din pris afhænger nemlig af flere ting, som størrelse, kvalitet samt om der er tale om nye pallerammer eller brugte pallerammer. Der kan desuden også være mængderabat i spil, når du ønsker at købe pallerammer. Så jo større køb af pallerammer, jo lavere palleramme-pris vil man kunne få.

Pallerammer er et produkt, som mange producenter og forhandlere af træemballage tilbyder. På palle-tilbud.dk kan du indhente et uforpligtende tilbud på pallerammer, som kommer fra én eller flere leverandører. Du får dermed billige pallerammer i høj kvalitet, så du både kan spare penge og få den ønskede kvalitet.

Pallerammer bliver anvendt af mange forskellige virksomheder og i mange brancher. Især til transport af varer samt opbevaring af varer. Pallerammer giver rigtig god beskyttelse – især til tungt gods – hvilket er en klar sikkerhedsmæssige og økonomisk fordel. Derfor er både nye pallerammer og brugte pallerammer eftertragtede.

Pallerammers mål kan være vidt forskellige. For ligesom der findes mange forskellige størrelser af paller findes der også mange forskellige størrelser pallerammer. Standardstørrelser (længde x bredde) på pallerammer er bl.a.:

 • Pallerammer 120 x 80
 • Pallerammer 80 x 60
 • Pallerammer 60 x 40
 • Pallerammer 120 x 100

Ønsker man andre mål på sine pallerammer, er det værd at overveje at få dem specialbygget, ligesom man kan med specialpaller.

Ønsker du pallerammer i høj kvalitet, er det oplagt at købe nye pallerammer. Når du vælger at købe nye pallerammer hos en producent, ved du, at produktet er fabriksnyt og dermed i topkvalitet. Køb af nye pallerammer kan være en mulighed, hvis der er krav om kvaliteten af dine pallerammer og opbevaring/transport, eller hvis du blot ønsker det bedste af det bedste.

Brugte pallerammer er meget populære. Bl.a. fordi der kan være gode besparelser at hente, når man vælger at købe brugte pallerammer frem for nye pallerammer. Derudover er brugte pallerammer også ideelle til at blive brugt igen og igen, hvilket er endnu en måde at spare penge på. Og kvaliteten af brugte pallerammer er typisk også så god, så man ikke risikerer, at rammerne er defekte eller ikke fungerer optimalt. Brugte pallerammer er derfor et meget populært valg – og du kan nemt få et tilbud på brugte pallerammer her på siden.

Der findes mange forskellige slags pallerammer, da der kan være forskel på størrelse, kvalitet, udseende m.m. Der findes f.eks. små pallerammer og store pallerammer samt brede pallerammer og smalle pallerammer. Der findes også DS-pallerammer, EUR-pallerammer og halvpallerammer. Og så kan man selvfølgelig også købe både nye pallerammer og brugte pallerammer.

Ønsker du at købe brugte pallerammer i Jylland, er det helt sikkert muligt via palle-tilbud.dk, uanset om det er i nærheden af Aalborg, Aarhus, Esbjerg eller Herning. Det samme gør sig gældende for køb af brugte pallerammer på Sjælland. Vores samarbejdspartnere dækker hele Jylland og Sjælland samt Fyn og resten af landet. Her på siden kan du nemt få tilbud på køb og salg af brugte pallerammer i Jylland eller på Sjælland. Udfyld formularen på siden med dine oplysninger for at modtage et tilbud på pallerammer i Jylland eller på Sjælland.

Pallerammer til ethvert behov

På palle-tilbud.dk har vi samlet et udvalg af produkter inden for træemballage, herunder pallerammer. Med hjælp fra flere danske producenter og forhandlere kan din virksomhed købe pallerammer til gode priser. Pallerammer dækker bredt og kan derfor være forskellige varianter, f.eks. disse:

 • Pallerammer 120×80
 • Pallerammer 60×80
 • Brugte pallerammer
 • Nye pallerammer
 • Sorte pallerammer
 • Ubehandlede pallerammer
 • Små pallerammer
 • Store pallerammer
 • Pallerammer i træ
 • Varmebehandlet palleramme

Pallerammer er en bred kategori med produkter og varianter, som henvender sig til vidt forskellige kunder. Og da mange forskellige virksomheder og brancher anvender pallerammer, betyder det også, at der er behov for et bredt udvalg af pallerammer. Uanset hvilket behov din virksomhed har kan I få nye og brugte pallerammer i høj kvalitet.

Her på palle-tilbud.dk er det muligt for din virksomhed at få et godt, skræddersyet tilbud og købe pallerammer til en god pris. Udvalget af pallerammer er i høj grad skabt til industri og erhverv. Og udover både nye og brugte pallerammer kan din virksomhed også få tilbud på køb af brugte og fabriksnye paller, f.eks europallerhalvpaller og industripaller. Eller I kan sælge paller og pallerammer.

Varmebehandlede pallerammer

I forbindelse med eksport er det ikke kun paller, der skal være varmebehandlet for at undgå forsinkelser eller returnering af gods. Det gælder også, at man skal anvende varmebehandlede pallerammer. Som med IPPC-paller overholder en varmebehandlet palleramme også de gældende ISPM15-standarder og -krav. Dette er ikke blot godt for miljøet og 

Gamle eller brugte pallerammer er ikke nødvendigvis varmebehandlet. Så ønsker du sikkerhed for, at din virksomhed får varmebehandlede pallerammer, kan du indhente tilbud her på siden på IPPC-paller og IPPC-pallerammer. Udfyld formularen her på siden for at få en god pris på varmebehandlede pallerammer fra vores danske samarbejdspartnere.

Pallerammer 120x80 og 80x60

Pallerammer er ikke bare pallerammer – for virksomheder har forskellige behov. Der findes derfor pallerammer i forskellige størrelser og mål, kvaliteter og materialer, hvilket også giver plads til at købe pallerammer til helt konkrete formål.

Mål på pallerammer varierer, men som standard køber virksomheder pallerammer 120×80 og pallerammer 60×80. Disse størrelser er ideelle til transport og opbevaring af varer og bruges derfor i alle brancher. Det er især pallerammer 120×80 (længde x bredde), der er mest efterspurgt. Bl.a. på grund af deres store styrke, praktiske udformning og alsidige  anvendelsesmuligheder.

Her på palle-tilbud.dk kan du selvfølgelig også få et uforpligtende tilbud på både pallerammer 120×80 og pallerammer 60×80. Udover fabriksnye pallerammer er det naturligvis også muligt for din virksomhed at købe brugte pallerammer 120×80 og 60×80. Og ønsker I pallerammer i specialmål, er det også en mulighed. Alt det kræver er, at du udfylder tilbudsformularen her på siden.