Køb DS-paller til en god pris

På palle-tilbud.dk kan din virksomhed få et uforpligtende tilbud på DS-paller i høj kvalitet – det er nemt og enkelt. Udfyld formularen herunder og få en god pris på f.eks. DS-halvpaller.

PRIS PÅ DS-PALLER (NYE)*

*Priser afhænger af antal m.m.
fra 68,-
  • Fabriksny
  • Varmebehandlet
  • Godkendt byttepalle
Populær

PRIS PÅ DS-PALLER (BRUGTE)*

*Priser afhænger af antal, kvalitet m.m.
fra 58,-
  • Høj kvalitet
  • Varmebehandlet
  • Godkendt byttepalle

Få et gratis tilbud på DS-paller

Køb DS-paller til en god pris

Det skal være nemt for danske virksomheder at få et godt tilbud på DS-paller. Og kan man på palle-tilbud.dk. Her på siden kan du altid indhente et gratis tilbud på DS-paller fra vores danske samarbejdspartnere. Dit tilbud bliver skræddersyet 100 % ud fra din virksomheds behov, så I får en god pris på DS-paller i høj kvalitet. Palle-tilbud.dk samarbejder med en række danske producenter og forhandlere af træemballage. Du kan derfor være helt sikker på, at alle produkter er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Få et tilbud på andre produkter

Værd at vide om DS-paller

DS står for Dansk Standard. En DS-palle er en dansk palle, som er en del af det danske bytte-/retursystem blandt forhandlere, fragtfirmaer m.fl. En DS-palle kan byttes på samme vis som europaller, der er en del af det europæiske bytte-/retursystem. En DS-palle måler 800 x 600 mm (længde x bredde).

Der er flere grunde til, at virksomheder vælger af købe DS-paller. De er stærke, stabile og solide, hvilket gør dem ideelle til både transport og opbevaring af varer. En DS-halvpalle er af samme kvalitet og tykkelse som en EUR-palle, men kun halvt så lang. Og så kan den kan bære samme vægt som europallen, hvilket vil sige 1½ ton. Den er derfor kompakt og effektiv. Nye DS-paller er desuden altid varmebehandlet. Og så er en DS-palle generelt et prisvenligt valg, som fortsat er af en høj kvalitet.

DS-paller er palletype, man finder hos de fleste producenter og forhandlere af træemballage. Her på palle-tilbud.dk kan din virksomhed nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud på DS-paller. Vi har indgået samarbejde med danske forhandlere af bl.a. DS-halvpaller, så du kan være helt sikker på at både nye DS-paller og brugte DS-paller er i høj kvalitet.

DS-paller anvendes i høj grad i den danske detailhandel, da de indgår direkte i det danske bytte-/retursystem. Derudover er DS-paller meget stærke, solide og stabile, hvilket gør dem gode til transport og opbevaring af gods, f.eks. tungt gods som ikke fylder meget, samt til udstilling af varer i butikker.

Skal din virksomhed bruge nye eller brugte DS-paller, er palle-tilbud.dk et rigtig godt sted at få en pris på dem. Her på siden kan du nemlig få et gratis tilbud på DS-paller. Det gælder både nye DS-paller og brugte DS-paller. Alt det kræver er, at du udfylder tilbudsformularen her på siden. Så modtager du et uforpligtende tilbud hurtigst muligt på DS-paller i høj kvalitet.

Spar penge ved køb af mange DS-paller

Har din virksomhed brug for at købe nye DS-paller eller brugte DS-paller, er det en god idé at indhente et tilbud her på siden. Det er helt gratis og uforpligtende – og ønsker du at købe mange DS-paller, er der også mulighed for at opnå mængderabat. Og dermed en lavere pris per DS-palle.

På palle-tilbud.dk er det muligt at få et tilbud på DS-halvpaller i høj kvalitet samt mange andre typer af paller. Og er prisen en meget vigtig faktor for dig, er brugte DS-paller et oplagt valg frem for at købe nye DS-paller. Vi arbejder udelukkende sammen med danske forhandlere og producenter af bl.a. DS-paller. Så du kan være 100 % sikker på, at I kan købe paller i høj kvalitet og til en god pris uanset antal.

Vil du gerne høre mere om, hvilke DS-paller du kan købe, hvor mange, og til hvilken pris? Så er det blot at udfylde formularen her på siden med din prisforespørgsel.

Gode grunde til at få et tilbud online

DS-paller til ethvert behov

En DS-palle er en praktisk og effektiv løsning og kan bruges i stort set alle brancher. Derfor skal det være nemt og enkelt for små og store virksomheder at kunne få et uforpligtende tilbud på DS-paller. På palle-tilbud.dk er det altid muligt at få et gratis tilbud på DS-paller fra vores danske samarbejdspartnere. Det kan f.eks. være på DS-paller som disse:

  • Nye DS-paller
  • Brugte DS-paller
  • DS-halvpaller
  • Varmebehandlede DS-paller

Her på hjemmesiden har vi i høj grad fokus på danske virksomheder, som ønsker en god pris på DS-paller. Indhenter du et skræddersyet tilbud via palle-tilbud.dk kan du få en god pris på f.eks. DS-halvpaller. Men det er selvfølgelig også muligt at få et tilbud på andre produkter, så du kan købe europaller, halvpaller, engangspaller og pallerammer til gode priser.

Skal du bruge DS-paller til din virksomhed, kan du få et tilbud på både nye DS-paller eller brugte DS-paller – naturligvis med fokus på gode priser og betalingsbetingelser samt høj kvalitet og leveringssikkerhed. Udfyld tilbudsformularen her på siden – så modtager du hurtigst muligt et tilbud.