Køb nye paller til en god pris

På palle-tilbud.dk kan du få et uforpligtende tilbud på nye paller i høj kvalitet. Du skal blot udfylde formularen herunder for at få en god pris på fabriksnye paller – det er nemt og enkelt.

Få et gratis tilbud på nye paller

Køb nye paller til en god pris

Det skal være nemt og enkelt for små og store virksomheder i Danmark at købe nye paller til en god pris. Og det er det via palle-tilbud.dk. Hos os kan din virksomhed altid få et gratis tilbud på fabriksnye paller fra vores danske samarbejdspartnere. Tilbuddet bliver skræddersyet efter jeres behov, så I får nye paller til en god pris. Palle-tilbud.dk har et samarbejde med flere danske producenter og forhandlere af brugte og nye paller. Det er en garanti for, at alle paller er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Få et gratis tilbud på andre produkter

Værd at vide om fabriksnye paller

En fabriksny palle er en nyproduceret træpalle, der endnu ikke er blevet brugt til transport af gods eller opbevaring af varer. Nye paller er – i modsætning til mange gamle paller – varmebehandlet i henhold til gældende lovgivning. Dette kan man ikke vide sig sikker på ved brug af gamle paller.

Der er flere grunde til, at man vælger nye paller frem for brugte paller – eller gamle paller. Fabriksnye paller er først og fremmest varmebehandlet (i henhold til ISPM15-standardern). Derudover er de også uden synlige skader eller mangler, hvilket gamle eller brugte paller kan have (de kan dog sagtens fortsat bruges). Brug af nye paller frem for brugte kan være en form for sikkerhed og garanti hos mange virksomheder. 

Alle producenter og forhandlere af træemballage tilbyder nye paller som en del af deres sortiment. Og her på palle-tilbud.dk kan din virksomhed naturligvis altid få et gratis tilbud på nye paller i forskellige størrelser. Vi samarbejder med danske forhandlere og producenter, der tilbyder fabriksnye paller. Du kan derfor være helt sikker på den høje kvalitet, når du vil købe nye paller.

DS-paller anvendes i høj grad i den danske detailhandel, da de indgår direkte i det danske bytte-/retursystem. Derudover er DS-paller meget stærke, solide og stabile, hvilket gør dem gode til transport og opbevaring af gods, f.eks. tungt gods som ikke fylder meget, samt til udstilling af varer i butikker.

Det er nemt og enkelt at få en god pris på nye paller. For det kan du på palle-tilbud.dk. Her på siden kan du altid indhente et gratis tilbud på fabriksnye paller til industri og erhverv. Det gælder både nye eur-paller, nye pallerammer og mange andre typer af nye træpaller. Du skal blot udfylde tilbudsformularen på siden med dine informationer og ønsker. Så får du hurtigst muligt et gratis tilbud på nye paller i høj kvalitet.

Valget mellem brugte paller og nye paller kan være svært. Men for mange virksomheder 

Spar penge når du køber nye paller

At fabriksnye paller er dyrere end brugte paller er ingen hemmelighed. Derfor har mange virksomheder også stort fokus på at købe nye paller til en god pris – uden at det går ud over kvaliteten og gældende krav om bl.a. varmebehandling. Og det kan man via palle-tilbud.dk.

Ønsker din virksomhed at købe nye paller, er det en god idé at få et tilbud her på siden – det er gratis og uforpligtende. Du skal blot udfylde tilbudsformularen her på siden med yderligere info om, hvilke fabriksnye paller du ønsker. Vil du gerne købe mange fabriksnye paller, kan det også give mulighed for at opnå en mængderabat. Og dermed en lavere pris per træpalle.

På palle-tilbud.dk er det nemt og enkelt at få et tilbud på nye paller i høj kvalitet. Det gælder bl.a. nye pallerammer, europaller og industripaller. Vi samarbejder udelukkende med danske forhandlere og producenter af træemballage. Du kan derfor være helt sikker på, at I kan købe nye paller i høj kvalitet til en god pris – uanset antal og palletype.

Fordele ved at få et tilbud online

Nye paller af enhver slags

Høj kvalitet og garanti for at efterleve gældende krav og standarder er vigtigt, når man vil købe nye paller. Men at kunne få et godt tilbud betyder også meget for mange virksomheder. Og det kan du på palle-tilbud.dk, hvor vores danske samarbejdspartnere kan tilbyde følgende typer af fabriksnye paller:

  • Nye eur-paller
  • Nye DS-paller
  • Nye halvpaller
  • Nye kvartpaller
  • Nye engangspaller
  • Nye pallerammer

Her på hjemmesiden er der stort fokus på danske virksomheders mulighed for at købe nye paller til en god pris. Ved at indhente et skræddersyet tilbud er det muligt at få en god pris på fabriksnye paller, som overholder gældende krav og lovgivning. Men det er også muligt at få tilbud på andre nye palleprodukter, som nye europaller, nye engangspaller, nye DS-paller og nye pallerammer.

Skal din virksomhed bruge fabriksnye paller, skal du blot bede om et tilbud via formularen her på siden. Vores samarbejdspartnere har naturligvis fokus på gode priser og betalingsbetingelser samt høj kvalitet og leveringssikkerhed.