Kontakt os

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til os bag palle-tilbud.dk (ikke henvendelser om tilbud)? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

TILBUD
Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen herunder – så svarer vi hurtigst muligt.

OM PALLE-TILBUD.DK

Palle-tilbud.dk er en dansk informationshjemmeside, der har til formål at gøre det nemt og enkelt for virksomheder at købe paller og palletilbehør, f.eks. europaller og pallerammer, i høj kvalitet til gode priser. Vi holder løbende hjemmesiden opdateret med et relevant udvalg inden for paller, træemballage og tilbehør fra kendte, danske forhandlere og producenter. Så har din virksomhed altid mulighed for bl.a. at købe nye og brugte paller til de bedste priser på markedet.

Vi samarbejder med danske forhandlere

Formålet med palle-tilbud.dk er at gøre køb af paller og anden træemballage samt palletilbehør nemmere og mere tilgængeligt for både små og store virksomheder i Danmark. Vi samarbejder med flere kendte, danske producenter og forhandlere af miljøvenlig træemballage. For dig og din virksomhed betyder det, at alle produkter overholder gældende krav og lovgivning og er af høj kvalitet. Dette er til gavn for både kunder, samarbejdspartnere og miljøet.

Vi støtter forskellige tiltag

På palle-tilbud ønsker vi at gøre en forskel, der hvor vi kan. Det gør vi på forskellig vis, bl.a ved at støtte op om en række tiltag, der er sat i søen af andre virksomheder og organisationer. Det gælder f.eks. tiltag med fokus på bæredygtighed, miljøvenlig pakning og affaldssortering.

Udover forskellige tiltag med fokus på bæredygtighed og miljø har vi også andre tiltag, som vi gerne vil støtte op om. Det gælder bl.a. etisk, ansvarlig og sikker adfærd på nettet og arbejdspladsen.

miljoe-pakning-badge-150x150-1-1.png