Køb engangspaller
til en god pris

På palle-tilbud.dk kan du nemt få et gratis tilbud på engangspaller i høj kvalitet. Udfyld formularen herunder – så får du hurtigst muligt et skræddersyet tilbud på engangspaller.

PRIS PÅ ENGANGSPALLER (NYE)*

*Priser afhænger af antal, kvalitet, størrelse m.m.
fra 66,-
 • Fabriksny
 • Varmebehandlet
 • Godkendt til internationalt eksport
Populær

PRIS PÅ ENGANGSPALLER (BRUGTE)*

*Priser afhænger af antal, kvalitet, størrelse m.m.
fra 47,-
 • Høj kvalitet
 • Med eller uden varmebehandling
 •  

Få et tilbud på engangspaller

Køb engangspaller til en god pris

Engangspaller er et godt og billigt alternativ til andre palletyper. Selvom en engangspalle ikke er en del af et bytte-/retursystem, betyder det på ingen måde, at kvaliteten er ringe. Tværtimod er en engangspalle kendetegnet ved at være solid og effektiv – og tilgængelig til lave priser.  

På palle-tilbud.dk kan du nemt og hurtigt få et tilbud på engangspaller fra vores samarbejdspartnere. Dit tilbud skræddersyes til din virksomheds behov, så I får engangspaller i høj kvalitet til en god pris. Vi samarbejder med danske forhandlere og producenter af træemballage, bl.a. engangspaller. Du kan derfor være helt sikker på, at alle produkter er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

Få tilbud på andet end engangspaller

Værd at vide om engangspaller

En engangspalle er en type palle, der ikke kan byttes på samme organiserede måde som eksempelvis en traditionel europalle. Deraf navnet engangspalle. Selvom engangspaller ikke er en del af et klassisk retur-/byttesystem, så er de alligevel meget populære og bruges på forskellig vis af både små og store virksomheder. Mange engangspaller genanvendes og bruges igen og igen.

Da engangspaller ikke er en del af det klassiske byttesystem, findes der også mange forskellige varianter af engangspaller (mål, kvalitet m.m.). Men det er ofte i forbindelse med containertransport og varetransport, at man anvender engangspaller.

Der er flere grunde til at købe engangspaller og bruge disse frem for andre typer af paller og træemballage. Engangspaller er typisk billigere end almindelige paller, som europaller. De er også oplagte, hvis der ikke er behov for at få engangspallerne sendt retur. Endelig er engangspaller også lette og nemme at håndtere i forhold til flere andre palletyper.  

Prisen på engangspaller varierer meget. Den enkelte engangspalle kan være forskellig fra andre engangspaller på områder som størrelse, kvalitet, materiale og varmebehandling. Så den enkelte virksomheds behov har meget at sige for den tilbudte pris på engangspaller. Derudover kan der også være mængderabat i spil, hvis man køber engangspaller i større antal. Og dermed en lavere pris på engangspaller.

Der er mange producenter og forhandlere af træemballage, som også sælger engangspaller. Og her på palle-tilbud.dk kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud på engangspaller – nye såvel som brugte. Du skal blot udfylde tilbudsformularen her på siden. Så modtager du hurtigst muligt et tilbud med en god pris på engangspaller af vores samarbejdspartnere.

Engangspaller anvendes i mange brancher og af mange forskellige virksomheder, f.eks. til lettere gods. Da engangspaller ikke indgår i et traditionelt byttesystem, kan man ofte købe engangspaller til priser, der giver gode besparelser. Der er derfor også stor efterspørgsel efter både nye engangspaller og brugte engangspaller (billige engangspaller).

Engangspaller findes i mange forskellige mål, da de kan fremstilles i vidt forskellige størrelser, kvaliteter m.m. Der er derfor rigtig mange varianter af engangspaller. Standardstørrelser er bl.a. engangspaller , med mål på 1200 x 800 mm, 1200 x 1000 mm, 800 x 600 mm og 600 x 400 mm (længde x bredde). Ønskes andre mål på engangspaller end disse, kan man overveje at købe specialpaller.

Nye engangspaller i høj kvalitet

De fleste paller indgår i et bytte-/retursystem som eur-paller. Men ikke engangspaller. En engangspalle er derimod beregnet til kun at blive brugt en enkelt gang, hvilket også betyder, at den enkelte producent ofte har et materialebesparende fokus når der fremstilles nye engangspaller. 

Uanset om din virksomhed har fokus på at købe billige engangspaller eller ej, så er god kvalitet naturligvis et grundlæggende krav. Og selvom en ny engangspalle som udgangspunkt kun skal bruges én gang, så er det vigtigt, at pallerne overholder jeres ønsker og krav.

På palle-tilbud.dk er det nemt og enkelt at få et uforpligtende tilbud på nye engangspaller – eller brugte engangspaller. Vores danske samarbejdspartnere sikrer dig en engangspalle i høj kvalitet til en god pris.

Køb dine engangspaller online

Engangspaller til ethvert behov

Palle-tilbud.dk gør det nemt for små og store virksomheder at få et tilbud på engangspaller. Vi har samlet et bredt udvalg af paller, bl.a. engangspaller, fra store, danske producenter og forhandlere af træemballage. Via tilbudsformularen her på siden kan du nemt få et tilbud og f.eks. købe engangspaller som disse:

 • Nye engangspaller
 • Brugte engangspaller
 • Engangspaller i træ
 • Billige engangspaller
 • Små engangspaller 
 • Store engangspaller

Her på hjemmesiden finder du et stort og bredt udvalg af træemballage til virksomheder og industri. Heriblandt engangspaller. Udover engangspaller kan du også få et gratis tilbud på eu-paller, specialpaller og kvartpaller.

Søger du efter en god leverandør af nye eller brugte engangspaller – og gerne med mulighed for at få en god engangspalle-pris – kan det sagtens betale sig at købe engangspaller i et større antal, så du kan opnå mængderabat.

Brugte engangspaller er et grønt valg

Når det kommer til engangspaller, står valget enten mellem at købe nye engangspaller eller brugte engangspaller. Der er forskellige fordele ved at købe enten fabriksnye engangspaller eller engangspaller, der allerede har været brugt en eller flere gange. For engangspaller i god kvalitet kan sagtens bruges igen og igen.

En engangspalle er på ingen måde en palle, der kun kan anvendes én gang. Tværtimod. Mange engangspaller bruges flere gange igennem deres levetid, da de er af en kvalitet, som på ingen måde giver problemer med transport eller opbevaring af varer. Udover at en brugt engangspalle også er en billig engangspalle, så er den også et miljøvenligt valg. En brugt engangspalle kan nemlig sagtens anvendes flere gange, så længe engangspallens stand og kvalitet er god.

Ønsker du en god pris på brugte engangspaller, kan du nemt indhente et tilbud her på siden. Vores danske samarbejdspartnere tilbyder både nye og brugte engangspaller til gode priser. Naturligvis i god kvalitet.

Rabat ved køb af mange engangspaller

Uanset om din virksomhed skal bruge nye engangspaller eller brugte engangspaller, er det naturligvis at foretrække at købe dem til en god pris. Ønsker du besparelser, når du skal købe engangspaller – eller måske endda søger efter billige engangspaller – vil det ofte være en god idé at købe engangspaller i et større antal. Det øger nemlig sandsynligheden for at få en mængderabat og dermed en lavere pris på engangspaller.

Vil du gerne have en god engangspalle-pris, kan du altid få et gratis tilbud her på siden ved blot at udfylde formularen. Vi arbejder sammen med flere forhandlere af brugte og nye paller. Så kan du nemt købe paller til en god pris, hvad end det drejer sig om nye engangspaller eller brugte engangspaller.