Køb brugte paller til en god pris

På palle-tilbud.dk kan du nemt og hurtigt få et gratis tilbud på brugte paller i høj kvalitet. Udfyld tilbudsformularen herunder og få en god pris på genbrugspaller.

Få et tilbud på brugte paller

Køb brugte paller til en god pris

Det skal være nemt og enkelt at købe brugte paller til en god pris. Og det kan du via palle-tilbud.dk. Her på siden kan du altid få et uforpligtende tilbud på brugte paller fra vores danske samarbejdspartnere. Dit tilbud skræddersyes 100 % efter din virksomheds behov, så I får en god pris på genbrugspaller i høj kvalitet. Vi arbejder sammen med danske producenter og forhandlere af paller. Det er jeres garanti for, at alle produkter – nye såvel som brugte paller – er af høj kvalitet og overholder gældende krav og lovgivning.

A-paller, B-paller og C-paller

Brugte paller er ikke bare brugte paller. De findes i forskellige kvaliteter, hvilket derfor også har en indvirkning på bl.a. prisen på køb af brugte paller. Alle brugte paller sorteres og inddeles i forskellige kategorier. Sortering sker bl.a. på baggrund af den enkelte palles kvalitet, udseende og stand. De primær kategorier er: A-paller, B-paller og C-paller.

A-paller er brugte træpaller af den bedste slags, hvilket vil sige, at de er fejlfri. A-paller er bl.a. godkendt til eksport og overholder EPAL-standarden i forhold til træemballage. B-paller er brugte træpaller (2. sortering), som ikke længere er godkendte til eksport. De er dog fortsat af en kvalitet, der gør dem egnede til indenrigstransport. C-paller er ikke længere godkendte og har ofte et mørkt udseende. C-paller bruges ofte som engangspaller.

På palle-tilbud.dk kan du få et uforpligtende tilbud på træpaller af enhver kvalitet og i både kategori A, B og C. Uanset om din virksomhed skal bruge A-paller, B-paller eller C-paller, får I et skræddersyet tilbud med en pris, der giver jer kvalitet for pengene. Udfyld formularen her på siden for at høre mere og få et tilbud. 

Værd at vide om genbrugspaller

Brugte paller er, som navnet antyder det, paller, der ikke er nye. En brugt palle kan sagtens kun være brugt en enkelt gang, men i teorien er den altså brugt. Brugte paller kan også være mange år gamle. Nye paller har til sammenligning aldrig været brugt og derfor skelner man typisk også mellem nye og brugte paller.

Ja, det er der. Brugte paller kan være paller, der sagtens kun kan være brugt én eller få gange. De er derfor ikke nødvendigvis særlig gamle. Gamle paller kan derimod være mange år gamle.

Der er flere grunde til, at virksomheder ønsker at købe brugte paller. Ofte er den primære grund økonomisk, da genbrugspaller er billigere end nye paller. Derfor ønsker mange virksomheder også først og fremmest at købe brugte paller frem for nye. Brugte paller er mange tilfælde mindst lige så gode som nye paller, når det kommer til kvalitet, stand, bæreevne og holdbarhed. Derfor kan brugte paller uden problemer bruges til transport og opbevaring af varer.

Ønsker du en pris på brugte paller afhænger det i høj grad af, hvilket type palle der er tale om. Der er desuden mange faktorer, som påvirker den endelige pris på brugte paller. Det kan bl.a. være kvalitet, type, størrelse, stand samt andre ting.

Alle forhandlere og producenter af træemballage tilbyder brugte paller. Og her på palle-tilbud.dk kan du nemt få et uforpligtende tilbud på brugte paller samt brugte pallerammer. Vi samarbejder med danske forhandlere og producenter af paller, så du kan være helt sikker på at købe brugte paller i høj kvalitet til en god pris.

Langt de fleste virksomheder, som køber paller, bruger i et eller andet omfang også genbrugspaller. Nogle virksomheder har ikke behov for andet end brugte paller, mens andre frit kan vælge mellem nye og brugte paller til transport eller opbevaring af varer.

Der kan være mange grunde til, at en virksomhed ønsker at købe brugte paller. Nogle foretrækker brugte paller, fordi der simpelthen ikke er behov for nye paller. Men brugte paller er typisk også billigere end nye paller. Og så kan genbrugspaller også være et miljøvenligt valg, da det er bedre at genbruge træemballage frem for at få produceret nyt gang efter gang.

Sagtens. I mange tilfælde er brugte paller mindst lige så gode som nyproducerede paller. Derfor vælger mange virksomheder også primært at købe brugte paller, da der kan være besparelser at hente ved køb af genbrugspaller – frem for helt nye af slagsen.

Ønsker du en god pris på brugte paller, er palle-tilbud.dk et godt sted at få et tilbud. Her på siden kan du nemlig indhente et gratis tilbud på genbrugspaller – nemt og enkelt. Det gælder både brugte europaller og brugte pallerammer, men også andre typer af træpaller. Du skal bare udfylde kontaktformularen på siden – så modtager du et tilbud på brugte paller, der er skræddersyet 100 % til din virksomheds behov.

Derfor skal du købe brugte paller online

Brugte paller af enhver slags

På palle-tilbud.dk kan din virksomhed nemt få et uforpligtende tilbud på bl.a. brugte paller og pallerammer. Vi har samlet et stort og bredt udvalg af nyt og brugt træemballage, bl.a. genbrugspaller. Det drejer sig bl.a. om følgende:

Her på hjemmesiden har vi stort fokus på at hjælpe danske virksomheder med at købe nye og brugte paller til en god pris. Det skal samtidig også være nemt og enkelt, så derfor kan du få et gratis tilbud via hjemmesiden fra vores danske samarbejdspartnere. De har mange års erfaring, fokus på gode priser og betalingsbetingelser, leveringssikkerhed samt paller af høj kvalitet.

Ønsker din virksomhed at købe genbrugspaller, skal du blot udfylde tilbudsformularen her på siden. Så modtager du hurtigst muligt et skræddersyet tilbud. Salg af paller er også en mulighed.

Få et tilbud på andre produkter

Genbrugspaller er et godt valg

Brugte paller er et godt valg – og det bedste valg – for mange virksomheder. De såkaldte genbrugspaller har nemlig en række fordele, som gør dem til en god investering – både for din virksomhed og for alle andre.

Genbrugspaller er først og fremmest gode for miljøet, da pallerne genbruges frem for at blive smidt væk og erstattet af nye. Mange brugte paller er af en kvalitet, der fortsat gør dem egnede til transport og opbevaring af varer. Derfor giver det i mange tilfælde ingen mening at bruge andet end brugte paller. 

Har din virksomhed brug for A-paller, der kan bruges til eksport, eller B-paller som er oplagt i forbindelse med indenrigsforsendelser? Uanset hvilket behov I har til et køb af brugte paller, kan du få et uforpligtende tilbud her på siden. På palle-tilbud.dk samarbejder vi nemlig med danske forhandlere og producenter af træemballage.

Rabat ved køb af mange brugte paller

Der kan være flere grunde til ønsket om at købe brugte paller. Uanset om I vil købe genbrugspaller for at spare penge, for at skåne miljøet eller fordi der ikke er behov for nye paller, så kan din virksomhed altid få et uforpligtende tilbud på genbrugspaller. Uanset hvilken slags, og hvor mange I skal bruge.

Ved køb af brugte paller er der naturligvis også mulighed for at opnå mængderabat. Jo flere genbrugspaller I bestiller, jo større rabat vil I kunne opnå. Og dermed vil I nemmere kunne få en bedre pris på brugte paller. Udfyld formularen her på siden for at få et gratis tilbud med en god pris på brugte paller. Vi samarbejder udelukkende med danske producenter af træemballage, så I kan være sikre på at købe paller i høj kvalitet.